tisdag 13 augusti 2013

Skolstart!

Välkommen till ett nytt läsår och vår nya blogg. Här kommer planering, information och en del av det vi gör att visas.
 
Vi är även i år två idrottslärare på skolan. Frida kommer att ha årskurs 3 och 4. Anna kommer att ha årskurs 1,2 och 5. Utöver idrotten jobbar vi i år 4 och 5 i vissa teoretiska ämnen. 
 
Idrottsplaneringen ligger ute på bloggen. Kom ihåg att varje årskurs har sin egen planering så att det inte blir onödiga missförstånd. Skol IF kommer att starta upp inom de närmsta veckorna, mer information kommer!


 
Viktigt att tänka på inför idrotten:

 
  • Alltid ha med sig ombyte!
 
  • Uteidrott. Tänk på att ha långbyxor och långärmad tröja utanpå en t-shirt. Det blir kallare under de kommande veckorna. Det är alltid bättre att ta av sig ett plagg än att frysa i starten. Längre fram kan även mössa och vantar vara bra speciellt för dom elever som har idrott direkt på morgonen.

  • Byt även skor till idrotten eftersom eleverna kan bli både svettiga och blöta. Skorna ska sitta stadigt på foten. För de yngre eleverna så underlättar det med kardborreband.

  • Duschning är obligatoriskt! Kom därför ihåg att alltid packa ner handduk.

  • Om eleven inte kan delta pga. skada eller sjukdom vill vi att dom har med sig ett intyg hemifrån. Men ta helst med ombyte varje gång för vi anpassar undervisningen efter elevernas förutsättningar.

Vid frågor eller funderingar kontakta gärna oss!

 
 

1 kommentar: