tisdag 2 september 2014

Skol IF startar 16 september


SKOL IF  2014/2015

Den 16 september startar vår Skol IF verksamhet här på skolan. Frida och Anna kommer att ansvara för de olika aktiviteterna. Elever i år 1-5 kan vara med.

Vi har startat upp en egen Skol IF förening på Essviks skola. För att kunna söka LOK-stöd (Lokalt aktivitetsstöd) vilket innebär ett ekonomiskt stöd till alla föreningar som är anslutna till riksidrottsförbundet, behöver vi göra ett medlemsregister på idrottenonline. För att kunna göra det behöver vi alla medlemmars personnummer.

Tid:               Tisdagar mellan 15:00-15:45.
 
Aktivitet:      Det kommer att sitta ett anslag i gympasalens entré, samt på våran idrottsblogg där veckans aktivitet står skriven. Det är vi tillsammans med barnen som kommer med förslag. Dessa aktiviteter är helt frivilliga vilket betyder att barnen kommer de tisdagar som passar dem.

Avgift:          För att delta måste eleven vara medlem. Medlemsavgiften är 50 kr/läsår. Efter betald avgift får barnen ett medlemskort. Med detta medlemskort får eleverna gratis inträde på utvalda elitlags hemmamatcher i Sundsvall/Timrå. De får även rabatterat pris på liftkort i Nolbybacken.

Ombyte:        Barnen byter alltid om till gympakläder men det går bra att duscha hemma.

Blogg:           www.idrottsbloggenessvik.blogspot.se

Kom ihåg!

Skol IF´s verksamhet ligger utanför skolan. Detta innebär att skolan inte ansvarar för de elever som inte har fritidsplats under den tid som är mellan skoldagens slut fram till att aktiviteterna börjar!

Information till de äldre eleverna:

Alla som vill delta i någon DM tävling måste vara medlem i Skol IF. Detta pga att det är Skol IF föreningarna runt om i Sundsvall som arrangerar dessa tävlingar och detta är bestämmelser från Medelpads skolidrottsförbund.

De elever som vill vara med i Skol IF lämnar kupongen samt 50 kr

till Frida eller Anna!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Skol IF 2014/2015

Elevens namn:…………………………………………….                        Klass:……………

Elevens personnummer (med de fyra sista siffrorna): ………………………………………..

Målsmans underskrift…………………………………………………………………………

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar